Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Pulsa en el botón de aceptación si quieres seguir navegando según los términos de nuestra política de cookies

              

 

II Fòrum Internacional sobre Persones Majors

La Direcció General de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència organitza el II Fòrum Internacional sobre Persones Majors "Vivir más y vivir mejor", que se celebrarà el pròxim dia 25 de setembre en el MuVIM de València (C/ Quevedo 10).

Aquesta jornada reuneix a grans experts nacionals i internacionals en demografia, ètica i drets humans, sent la primera vegada que es realitza a València.

L'acte contarà en la seua inauguració amb l'assistència de la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, així com amb la participació d'aquesta Direcció General de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència.

Aquest esdeveniment és totalment gratuit, havent d'inscriure's en el link que apareix en la invitació https://goo.gl/forms/GxC32AUEgMqFNKZf2

Formamos parte de

 

 

 

OFERTAS COLECTIVO PROFESIONAL